Aktuelt

akva-group
Salg av Egersund Net: Transaksjonsavtale signert i dag
Prosessen rundt salget av Egersund Net nådde en viktig milepæl i dag, 28. juni, med signering av transaksjonsavtalen.

Siden intensjonsavtalen ble signert 15. mai, har det blitt gjennomført en omfattende juridisk og finansiell evaluering (Due Dilligence) av Egersund Net AS med datterselskap. De siste forhandlingene mellom selger, Egersund Group AS, og kjøper Akva Group ASA er også fullført. 
– Nå som transaksjonsavtalen er signert kan vi endre fokus fra selve avtaleinngåelsen til å planlegge framtiden med Egersund Net som del av AKVA group, sier konsernsjef Hallvard Muri, og legger til:

– Vi vil i første omgang konsentrere oss om å forbedre vår felles tilnærming til markedet og styrke konkurransekraften gjennom våre kombinerte merd-, not- og forankringsløsninger.

Daglig leder i Egersund Net, Geir Henning Risholm, er veldig fornøyd med å bli en del av AKVA group. Han imøteser en spennende framtid.

– Sammen har vi folkene, kompetansen og tilstedeværelsen som skal til for å levere bransjens beste og mest kostnadseffektive løsninger og tjenester, som vil ivareta både optimal fiskevelferd og hjelpe våre kunder til å bli så produktive som mulig, sier han.

Det er forventet at transaksjonen vil være fullført 31. august 2018. Mer informasjon om den videre prosessen og betingelser for gjennomføring finner du i dagens børsmelding fra AKVA group.